Welcome friends

Muziekformatie NextTime is een superspontane en unieke band uit Rotterdam. NextTime wordt ook wel “de feestband” genoemd, op elke optreden verzorgen wij een absolute show. Met veel hits en medleys van bekende oude- en nieuwe dansnummers, tot hits van vandaag, weten wij als één van de weinige bands in Nederland een perfecte mix van een allround reportoire te combineren.

NextTime wordt vaak belicht als de meest gezellige band in de hindoestaanse gemeenschap. Wij zijn een band die het publiek dan ook zeer goed kan vermaken. Wij maken van elk optreden een superfeest, waarbij het dansende publiek de hoofdrol speelt en dat is te zien. Wij vragen u niet om het te geloven, maar kom eens een keer naar een optreden om het zelf te beoordelen.

NextTime speelt vooral veel op privé-feesten, bruiloften, verjaardagen en recepties, maar ook op dansavonden, evenementen en op openbare podia. Bedrijfsfeesten & Hollandse parties zijn voor ons ook niet onbekend.

Next Time is een 9-mans formatie met twee spontane zangers en 1 zangeres, een toetsenist, gitarist, percussionist, drummer, bassist & geluidstechnicus. We hebben 1 ding gemeen, ons passie voor muziek en dat stralen we dan ook absoluut uit op het podium. Wij spelen niet zomaar een standaard repertoire, maar een combinatie van verrassende nummers, bijzondere duetten en alles lekker door elkaar heen. Een spetterende spontane show die blijft boeien! Door ons jarenlange ervaring kunnen wij inspelen op uw wensen.

Of het nu om een feest gaat voor 50 of 2000 man, Next Time maakt van iedere avond een onvergetelijke feest! Als u Next Time boekt voor uw evenement/gelegenheid, dan is het dubbel feest. Dat is toch juist wat u wilt op z’n een speciale dag!?

We hopen u de volgende keer te zien op één van onze evenementen!
See You NextTime!

The Next Time Crew

info@nexttimeonline.com

06-14785195 (Siegfried)
06-24425087 (Roy)